Vårens första skolada

Skoladan är utförsäljning av enstaka par och utgående modeller. Det är samma märken som vi har i butiken på Magleholms Gård där vi har öppet alla lör&sön kl 10-16 och säljer nyheter och ord sortiment på skor.

Nästa Skolada är planerad till lördag & söndag 4-5 april 2020, kl 10-16. Vill du handla i Skoladan redan nu? Kontakta oss på info@magleholm.se eller Facebook messenger och boka en tid eller be oss ta in till vanliga butiken. Så försöker vi lösa det.

I  Skoladan finns stl 20-46 och över 500 par blandade märken och modeller. 

Skoladan är utförsäljning av enstaka par och utgående modeller i en lada i anslutning till butiken på Magleholms Gård. Det är endast ett par tillfällen per säsong. Minst 30% rabatt på alla skor i Skoladan. Varumärkena är Superfit, Viking, Timberland, Geox, Primigi, Kangaroos, Desigual, Hummel mfl

Det är mycket populärt och många bra fynd att göra om man har lite tur med storlek!

Tips, ta gärna med egen provstrumpa. Rita av barnets fot om det inte är med.

Varmt välkomna till Törringe kyrkoväg 172

Föregående artikelParabolföreningens årsmöte inställt
Nästa artikelKyrkans Öppna – en mötesplats för små och stora!