En mer spännande fritid – Bli scoutledare

Scoutledare sökes!

I Scouterna får barn och unga träffa nya kompisar och uppleva äventyr i naturen. Var och en får chans att utvecklas i en trygg miljö där alla får vara sig själva. Vi söker fler ledare till vår scoutkår så att fler barn och unga får uppleva scouting. Som scoutledare erbjuds du ett roligt och spännande uppdrag där vi tillsammans lär genom att göra.

Om du känner någon som skulle kunna vara lämplig som ledare – tipsa oss i kåren om det. Om du känner att du själva skulle vara intresserad av att hoppa in som ledare, tveka inte att kontakta oss på johan.holmberg@manstorp.net eller 0739-367412

Du behöver inte ha varit scout eller ens ha lett barn och unga tidigare; självklart får du som ny ledare utbildning, handledning och allt annat som du behöver för att vara en bra ledare. Dessutom har vi ganska kul ihop.

Föregående artikelGudstjänst & Invigning av askgravplatsen
Nästa artikelArrie Byaloppis