Vellinge kommun – SMS vid kris

Vid kris eller en större störning i kommunens tjänster är det viktigt att du som kommuninvånare så snabbt som möjligt får information om detta. Därför använder sig Vellinge kommun av SMS-utskick vid sådana tillfällen.

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress i Vellinge kommun och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress så kommer du automatiskt att vara registrerad för kommunens SMS-utskick.

Registrera ditt telefonnummer
Om du har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort, äger ett fritidshus på en adress som du inte är skriven på, innehar ett företagsabonnemang, eller om du kanske vill få sms om driftstörningar som berör en äldre anhörig som bor i Vellinge kommun så måste du registrera ditt nummer. Det gör du på denna sida.
På samma sida kan du även avregistrera dig.

Föregående artikelScouternas stora loppis på scoutgården
Nästa artikelMidsommarfirande i Ö. Grevie