Utställning: Anita Campbell – Foto

Professionell fotograf, numera inriktad på naturfotografi och produktdesign men jobbar brett, ställer ut och föreläser flitigt om fotokonst och naturfotografi. Strävar efter ett mer konstnärligt fotograferande.

Numera kombinerar jag min vetenskapliga bakgrund med naturbilder och föreläser t.ex. om hur enastående fåglarnas värld är och hur mycket upptäckterna om fåglarna har betytt för vår hälsa och för ökad kunskap om oss själva, i synnerhet vår hjärna.

Anita Campbell är medlem i PhotoNatura, sekreterare i the International Federation of Wildlife Photographers och har tidigare varit projektledare för Skånsk Naturfotofestival. Hon har gett ut boken ”Näset, mellan stjärnor och strandkant” och medverkat i flera andra naturfotografiska verk.

Anita Campbell på Instagram.

Föregående artikelKonstrundan på Naturgården
Nästa artikelSopning av gator och parkeringsplatser