Ingel Singers – är du sugen på att vara med?

Ingel Singers – är du sugen på att vara med?

Jag startar upp en ny kör i Västra Ingelstad i september 2019. Namnet tycker jag känns givet: Ingel Singers.

Det är trevligt om du har sjungit i kör tidigare, och kanske även läser noter – men det är inget krav. Ålder eller kön spelar heller ingen roll – det viktigaste är att du tycker det är kul att sjunga. Sång ger så mycket energi och glädje att det är rena rama friskvården!

Vi kommer att sjunga allt ifrån pop och schlager till visa, och vi kommer till viss del att bygga upp vår repertoar tillsammans – baserat på deltagarnas önskemål. Och när vi sjungit ihop oss är det väl trevligt om vi kan framträda på olika evenemang i byn.

Vem är då jag som ska leda kören? Jag heter Marianne Ullstad och är ny Ingelstadsbo från mars 2019. Jag är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö och har bland annat varit verksam som musikskolechef i Burlöv. Jag har stor erfarenhet av att leda såväl barn- ungdoms- och vuxenkörer.

Vi träffas förslagsvis en gång per vecka 12 ggr per termin. Varje repetition varar ca 1,5 h.

Mer information om dag, tid, plats och ev deltagaravgift kommer längre fram, men gör gärna redan nu en intresseanmälan till marianne.ullstad@gmail.com – och ange om du har önskemål om veckodag och tid, eller andra tankar och idéer.

Mvh Marianne Ullstad

Föregående artikelÖppet hus i Östra Grevie
Nästa artikelKortare öppettider p g a sjukdom