Tyck-Till-Möte på Sundsgymnasiet

Har du någon idé eller synpunkt runt skolan, kulturutbudet, bostadsplaneringen eller något annat kommunrelaterat? Välkommen på tyck till-möte i Tornets matsal på Sundsgymnasiet i Vellinge onsdagen den 24 oktober.

tyck till-möte

Medborgardialog är viktigt för Vellinge kommun. Under året finns chansen till medborgardialog på olika sätt och i olika kanaler, så som Öppet hus i kommunhuset eller chatt med kommunstyrelsens ordförande.

Tyck till-möten är träffar där du är välkommen att ställa eller diskutera de frågor som engagerar dig allra mest. Eller om du bara vill föra fram ett förslag eller en synpunkt, det går lika bra. Tillsammans gör vi Vellinge ännu bättre!

Nästa tyck till-möte arrangeras i Tornets matsal onsdagen den 24 oktober klockan 18-20. Kommundirektör Charlotte Unosson och kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M) finns på plats och svarar på frågor.

Har du inte möjlighet att närvara på mötet men har en fråga till kommunledningen? Då kan du ställa den på Vellinge.se/tycktill. Svaren presenteras på Vellinge.se i efterhand.

Välkommen!

Föregående artikelAfterwork på Toftadals Gård
Nästa artikelByalaget V. Ingelstad söker Dig