Filminspelning på tågstationen

Viktig info!

Fredagen den 10 augusti kommer det vara en filminspelning vid V Ingelstad station och i samband med detta genomförs en förändring med parkeringen: Hela den ”gamla” parkeringen (som ligger mellan perrongen och stationsbyggnaden) kommer att vara avspärrad den 10 augusti med P-förbud.
De som önskar parkera hänvisas till den nybyggda parkeringen (vid återvinningscontainrarna). Staket sätts upp redan på torsdag (men hålls öppna för in /utfart under torsdagen).
Observera alltså att ni inte råkar långtidsparkera över detta datum, och om ni ska till stationen den 10:e, vänligen kör direkt till den nya parkeringen istället. Bilister med tillstånd för handikapparkering, och som behöver rampen upp på perrongen, kan parkera på gamla parkeringen efter våra direktiv.
Avspärrningen genomförs med tillstånd av Vellinge Kommun och Polisen Syd. Vi hoppas på allas förståelse för detta! Sprid gärna meddelandet till vänner som ni vet brukar ta bilen till V Ingelstad station.

Tack!

Föregående artikelArrie Byaloppis
Nästa artikelAnmälan barngympa HT 2018