Parabolföreningen informerar – Uppdaterad!

Allt ska fungera enl Lars, dock kan vissa uppleva störningar på TV10 och TV12. Detta beror på störningar i atmosfären som stör stationen. För att lösa detta för alla ska Lars köpa ett filter som han ska sätta dit nästa vecka. Hoppas ni har överseende med detta, inget som var planerat.

Trevlig helg.


2018-04-04
Jag har precis pratat med Lars och tyvärr har han inte kunnat slutföra sitt arbete idag. Det innebär att vissa kanaler funkar idag men det är en del som inte funkar. Lars kommer att fortsätta sitt arbete imorgon. Ber om ursäkt för detta, ibland blir inte allt som planerat.

Återkommer med mer information så fort jag vet mer.

Mvh Roger


2018-04-01
På onsdag den 4/4 kommer Lars att jobba med stationen och de flesta kanaler kommer vara borta under dagen. När Lars är klar på eftermiddagen så måste man göra en ny kanalsökning för att få in kanalerna igen.
Detta är det sista stora planerade arbete med att få våra kanaler i full HD vad vi vet. När arbetet är klar kommer Lars tillsammans med mig skriva ihop en lista på vilka kanaler vi har, vilken kanalplats de finns och lite andra tips.

Med vänliga hälsningar

Roger

Föregående artikelNya parkeringsplatser i V. Ingelstad
Nästa artikelMusikteater – Spring Awakening musikal