Konstrundan 2018

Vi vet att ni är många som älskar Konstrundan och vill kunna planera er runda i god tid: här hittar du allt du behöver från KSV-karta till den spännande Samlingsutställningen på Hallongården till de intressanta vinsterna i vårt Konstlotteri.

Vi älskar också Konstrundan! Att få möta vår publik i den egna eller för ändamålet hyrda ateljén är en av höjdpunkterna på året för den som annars mest tillbringar sina arbetsdagar i kreativ isolering. Vi kommer att uppdatera konstrundeinformationen fortlöpande, så det lönar sig att titta in med jämna mellanrum.

Traditionsenlig start långfredagen 30/3 och sedan full rulle hela påsken, kl 10 – 18 varje dag. En del av våra utställare har även öppet helgen efter påsk, den 7-8 april kl 10 – 18. Eller andra tider efter överenskommelse med den enskilde konstnären.

Nu säger vi bara: VARMT VÄLKOMNA ALLESAMMANS!

Föregående artikelInformation om ev. släckning av TV4’s kanaler
Nästa artikelKonst i påsk på Ateljé Sarkim