Kulturlördag på biblioteket

7 oktober kl. 11-14. Kulturlördag på biblioteket! Extraöppet för dig och din familj! Tillsammans med Kulturföreningen 4 Byar bjuder vi på ett litet kulturellt smörgåsbord för hela familjen där ni kan få info om aktiviteter och träffa kulturutövare – lokala konstnärer, musiker, diktare, fotografer och föreningar.

Tre bibliotekarier finns på plats för att ge dig service och fånga upp dina förväntningar på bibliotek och kultur. Och du kan självfallet bara titta in, kanske låna något spännande eller bara ta en fika.
Stefan Sandberg och Mikael Bergstrand berättar!

Hålltider:
12.00 – 12.20 Mikael Bergstrand
12.30 – 12.50 Stefan Sandberg
13.10 – 13.30 Mikael Bergstrand
13.40 – 14.00 Stefan Sandberg

Under tiden är det bokmärkespyssel på barnavdelningen. Välkommen!

Föregående artikelVolontärer berättar
Nästa artikelFormtoppen söker instruktörer