Tyck till om Vellinge kommun

Har du frågor, synpunkter eller idéer du vill framföra till kommunledningen? Då är du välkommen på tyck till-möte i Västra Ingelstad onsdagen den 26 april. Det kan gälla allt från skolan till planer på nya bostadsområden.

På tyck till-mötena kan du prata med kommunledningen och föra fram dina synpunkter om sådant som engagerar dig i Vellinge kommun. 
Onsdag den 26 april är det dags för årets första, klockan 18-20 på Framtidskompassen i Västra Ingelstad. Med på mötet är kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M) och kommundirektör Charlotte Unosson.

Tyck till-mötena är en del av kommunens satsning på medborgardialog. Missa inte chansen att komma och diskutera det som du tycker är viktigt, och dela med dig av dina tankar om hur kommunen kan bli ännu bättre. Nästa tyck till-möte hålls den 11 september på Stora Hammars skola. Och den 6 maj finns också chans att prata med politiker och tjänstemän, då det är Öppet hus i kommunhuset.

Välkommen!

Föregående artikelInformation kring Grannsamverkan
Nästa artikelEfter dagis på församlingshemmet