Information kring Grannsamverkan

Under det senaste året har Västra Ingelstad drabbats av flera inbrott. En ökad rörelse av obehörig trafik har också iakttagits i byn. Kanske för att sondera eller att begå inbrott och snabbt komma härifrån. (Polisen kommer att noga presentera vad som händer och vad som har hänt inom byn eller i vår närhet). Det har naturligtvis skapat en känsla av otrygghet. Ett bra sätt stärka skyddet, vilket visat sig för flera andra orter, är att byns invånare går samman i ”Grannsamverkan”.

Du är välkommen till en informationsträff och uppstart onsdagen den 10 maj, kl 19.00 i skolans matsal.

Polisen samt en representant från Länsförsäkringar kommer att leda träffen; berätta om sina erfarenheter samt ge råd kring hur vi i Västra Ingelstad kan bygga upp en bra, fungerande Grannsamverkan mot brott.

Initiativet är viktigt för oss alla och vi hoppas att majoriteten av hushållen i Västra Ingelstad kommer att närvara med en eller fler personer.

Föregående artikelKonstrundan 2017
Nästa artikelTyck till om Vellinge kommun