Parabolföreningen testar

Uppdaterad information 2017-02-14:

Hej på er igen,

I helgen så testade vi med att koppla ur de analoga signalerna för att se om detta kunde ta bort de störningar som vissa av er har upplevt med bildkvalitén.
Ett 10-tal har återkopplat till mig med samma glädjande besked att dessa störningar har varit helt borta i helgen. Detta tycker vi i styrelsen är väldigt roligt att höra.
Så vi kommer fortsätta att låta de analoga signalerna vara urkopplade ett tag till, så får vi diskutera mer på vårt årsmöte hur vi ska göra framöver.

Apropå årsmöte så kommer detta hållas den 15/3 kl 19.00 i klubbstugan och ni är alla hjärtligt välkomna!

Önskar er alla en fortsatt trevlig dag

Med vänlig hälsning

Roger

 


 

Hej på er

Vi har fått information från vissa av er att det uppstår blixtar/knastrar på en del kanaler. Enligt Lars så kan detta bero på att de analoga kanalerna/signalerna går in och stör de digitala signalerna.

Så därför kommer vi göra ett test i helgen 10-12/2 med att stänga ner de analoga kanalerna för att se om detta kan var en lösning.

Lars kommer att stänga ner de analoga kanalerna idag fredag och sen kommer de vara nere under hela helgen och ev längre om det visar sig ge positiv effekt.

Ni som eventuellt tittar på de analoga kanalerna får ju då givetvis titta på dem digitalt istället.

Så ni som har upplevt blixtar/knaster – titta gärna under helgen och se om ni märker någon skillnad. Tacksam om ni kan maila mig så jag vet om detta test gett något resultat eller inte.

Ni kan maila mig på : roger15ekberg@hotmail.com

Trevlig helg på er!

Med vänlig hälsning

Roger

Föregående artikelSportlovskul
Nästa artikelByn växer allt snabbare