Parabolföreningen informerar

Uppdaterad information 2017-01-04:

Hej på er.

Idag, onsdag 4/1 har Lars gjort klart installationen så nu finns Kanal 9, TV10, TV4 Fakta, Nick Jr/VH1 samt Viasat Nature på plats. Ni behöver göra en ny kanalsökning för att få fram dessa kanaler i era Tv-apparater.

Med vänlig hälsning
Roger

 


 

Hej på er och god fortsättning!

Kanal 9 försvann och det har visat var lite problem med kanalkortet så Lasse har fått detta och kommer att omprogrammera det. Samtidigt någon gång under nästa vecka kommer Lasse att installera vår nya modul och då kommer TV10, TV4Fakta, Nick Jr/VH1 samt en ny kanal Viasat Nature att komma tillbaka – alla digitalt.
Så det kan innebär några små störningar i vårt nät när Lasse jobbar.

När han är klar så kommer man behöva göra en ny kanalsökning för att kanalerna ska synas. Kommer att meddela när Lasse är klar och kanalsökning behöver göras.
Det har även hänt lite då och då att vissa kanaler försvinner och vårt teori just nu är att stationen blir överhettad pga den gamla utrustningen som bla tar de analoga kanalerna. Vi kommer fortsätta att titta närmare på detta för att få en säkrare drift med mindre störningar. Så fort vi vet mer så återkommer vi.

Vill passa på att önska er ett riktigt Gott Nytt År så startar vi 2017 med lite ”nya” digitala kanaler i vårt utbud.

Med vänlig hälsning
Roger

Föregående artikelJulkonsert i Ö. Grevie
Nästa artikelKyrkans Öppna startar igen