Parabolföreningen uppdaterar

Idag har Lars vår installatör fixat digitaliseringen. Det innebär att nu är kanal 1-12 digitala. För att få fram alla kanalerna behöver man göra en ny kanalsökning på de digitala kanalerna.

Kanal 1,2,4 och 6 finns fortfarande kavar som analoga kanaler (och digital förstås), men kanal 3,5,7,8,9,10,11 och 12 finns numera bara som digitala kanaler.

För att få de digitala kanalerna i en bra ordning får man skapa en favoritkanal lista på sin Tv, de nya digitala kanalerna kommer ha en ganska hög kanalplats som ligger på över 100.

För er som inte har en tv som klara digitala signaler så har Lars tagit fram ett antal digital boxar som han har programmerat för våra kanaler. Om det är intressant så kontakta Lars gällande pris m.m.

Alla kanaler är nu tillbaka som vi har bestämt vi ska ha utom Nick Jr som tydligen ligger och stör ett antal av de andra kanalerna. Lars kommer att titta vidare om han hittar en lösning på detta – så just nu har vi inte Nick Jr.

Vi kommer vid ett senare tillfälle titta på möjligheten att ta in Viasat Nature, History och Explore.

Har ni problem med att ställa in era kanaler eller vill veta mer om de digitala boxarna så kan ni maila Lars så kan han kontakta och försöka hjälpa er under denna veckan, sen kommer Lars ha semester.

Ni kan maila Lars på: info@hollvikensradiotv.com eller på 0735-012302

Fullständig kanalplan finns på parabolföreningens sida.

Med vänlig hälsning

Roger Ekberg

Parabol Small

Föregående artikelKurser på biblioteket
Nästa artikelBadet i Västra Ingelstad stängt