Loppmarknad Månstorps Scoutkår

Årets upplaga av scoutkårens loppis går av stapeln söndagen 5:e juni med start klockan 10.00. Auktionen är som brukligt klockan 12.30, och grindarna stängs 14.00. Tänk på att det är många som kommer strax innan klockan 10.00 och parkeringarna ligger en bit bort, så kom gärna i god tid. Försök att samåka, gå eller cykla i möjligaste mån. Servering av korv, kaffe, kakor, godis och lotter.

Loppis

Insamlingsdagen

Insamlingen sker som vanligt dagen innan, 4:e juni. Vi vet att ni har många hela, rena och bra prylar som ni inte längre behöver. Era loppisprylar sätter ni ut på gatan innan kl. 9.00 så hämtar vi dem.
Alla våra fordon är märkta med scoutliljan. Har ni inte möjlighet att sätta ut sakerna så sätt en lapp på er brevlåda. Glöm ej vår insamling av tidningspapper, petflaskor samt svenska aluminiumburkar. Har ni några frågor, ber vi er att ringa scoutgården på 040-443333 under lördagen. 

Välkomna!

Föregående artikelVolontärer sökes – Kulturkraft
Nästa artikelVägföreningen informerar