Biljetter till premiärturen

För 20 kr kan den som vill köpa en biljett till en av de fem premiärturerna som går Trelleborg-Östra Grevie-Västra Ingelstad-Hyllie tur och retur på invigningsdagen den 12 december. Biljetterna går att köpa från den 19 november på turistbyrån i Trelleborg samt på biblioteken i Höllviken, Skanör, Vellinge och Västra Ingelstad.

Det finns fem olika avgångar att välja mellan. Avgång från Trelleborg:
kl. 12.40 (tillbaka kl. 13.50)
kl. 13.10 (tillbaka kl. 14.20)
kl. 13.55 (tillbaka kl. 15.04)
kl. 14.05 (tillbaka kl. 15.20)
kl. 14.40 (tillbaka kl. 15.45)

Hur gäller biljetten?
En biljett gäller för en person (vuxen eller barn) och en resa från Trelleborg till Malmö (Hyllie) och tillbaka. Biljetten gäller endast på premiärturen med tåg och endast den avgång som står på biljetten. Det säljs endast så många biljetter som det finns sittplats på varje avgång. Den som hellre vill stiga på i Östra Grevie eller Västra Ingelstad, kan göra det på vägen till Malmö (men inte på tillbakavägen till Trelleborg, då går det bara att stiga av där). Det går inte heller att stiga av på Hyllie och ta nästa avgång till Trelleborg.

Dagen efter, på söndag 13 november, börjar den ordinarie trafiken. Då gäller Skånetrafikens vanliga biljetter, kort och tidtabell.

Föregående artikelInvigning av Trelleborgsbanan
Nästa artikelFramtidskompassen nominerad till Kvalitetsutmärkelsen Bättre Skola 2015