Undersköterskor sökes till Månstorps ängar

Förenade Care driver fr.o.m. 17 januari 2014 Månstorps ängar vård- och omsorgsboende på uppdrag av Vellinge kommun.

Månstorps ängar ligger i Västra Ingelstad med utsikt över Söderslätt. Totalt finns 56 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Två avdelningar är vård- och omsorgsboende, en avdelning för personer med demenssjukdom och en avdelning för korttidsboende samt växelvård. Här finns dagverksamhet för personer med demenssjukdom samt restaurang och café öppet för allmänheten.

På Månstorps ängar består personalteamet av verksamhetschef, gruppledare, Leva Livet-team med ansvarsområden: aktiviteter och rörelseglädje samt trädgård och djur, vårdhund med förare, omvårdnadspersonal, vaktmästare samt kock och kökspersonal. Vellinge kommun har HSL-ansvar.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke -Vänlighet -Service.

Föregående artikelBokcirkelkassar
Nästa artikelFramtidskompassen – Pythagoras Quest