Invigning av Arriesjöns strövområde

Nyinvigning av Arriesjöns strövområde, lördag 14/9, 11.00-15.00.
Kom och improvisera fram en teaterpjäs, testa balansen på en paddleboard i sjön eller leta skatter och navigera i naturen med din telefon. Rid islandshäst, åk häst- och vagn, prova på att fiska, låt en kock servera dig nygrillat, gör egna vykort eller lyssna på musik.

Arriesjön

Det finns hinderbana för barn, utsikts- och fiskeplattformar och flera grill- och rastplatser där det serveras korv. Vid industribyggnaden serveras kaffe och bullar och här kan du tävla om weekend i våra nyrenoverade stugor. Alla aktiviteter sker löpande på olika platser i området och nås med barnvagn och rullstol.

Mer detaljerat program hittar du på: http://www.skanskalandskap.se/aktuellt/nyheter/invigning-arriesjon. Flera av stigarna är rullstolsvänliga, liksom de två utsiktsplattformarna och toaletterna. Alla aktiviteter under invigningen sker löpande på olika platser i området och nås med barnvagn och rullstol.

Pris: Alla aktiviteter är gratis

Föregående artikelCarlsson å Grahn – Visor me blues 7/11
Nästa artikelMopperun Nr.14 – 21/9