Framtidskompassen – Årets skola

Framtidskompassen i Västra Ingelstad har blivit utsedd av Qualis till bästa Qualisskola i Sverige läsåret 2012-2013. Av samtliga granskade skolor fick Framtidskompassen högst poäng. Den 15 oktober kommer skolan att ta emot utmärkelsen i Stockholm.

– Vi är mycket glada över utmärkelsen och stolta över vår skola och verksamhet! Tack vare engagerade elever, föräldrar och ambitiös personal har vi tillsammans systematiskt arbetat fram en bra skola med hög kvalitet. Självklart kommer vi att fira detta med personal och elever, säger Lotta Grenter, rektor på Framtidskompassen i Västra Ingelstad.

Carina Wutzler, ordförande i utbildningsnämnden, är också mycket glad över utmärkelsen:

– Det här är jättekul och det är ytterligare ett bevis på att skolverksamheten i Vellinge kommun är i toppklass. Jag vet att det ligger hårt arbete bakom utmärkelsen och jag är naturligtvis glad och stolt över att denna verksamhet finns i vår kommun. Stort tack till alla duktiga och engagerade lärare och elever som gör ett fantastiskt jobb!

Föregående artikelJan Sigurd & Anna Lena Berglin´s Lösa tyglar 10/10
Nästa artikelCarlsson å Grahn – Visor me blues 7/11